tiistai 23. elokuuta 2016

Lahe korttelijuhlaa ja (s)Late

JIPPIKAIJEI MAFUCKA!

Tosiaan, ajattelin tällaisen pienenpienen päivityksen heittää.

Männä lauantaina tosiaan soitin Assi Ilonan kanssa Lahti Block Partyillä. Oli aivan käsittämättömän lystikästä! Kerkesin päivää ennen keikkaa vielä treenaamaan kolmannen biisinkin, alkuperäinen suunnitelma kun oli kaksi biisiä. Assin setti kesti noin puoli tuntia, josta puolet olin mukana.

Ajattelinpa heittää muutaman kuvan tuosta tapahtumasta (kuvat ottaneen Laura Mäkelä & Mikko Juhani):











Ja ilmestyipä meikäläisestä KJLPhoto_officialin Instagram-sivuille näinkin edustava kuva, corepelle täysin omassa elementissään:


Kyllä. Usko ja voima, Kuplat Kalliit ja  Omanlainen tuli soitettua lavalla aika antaumuksella. Uskon ja voiman soitin ESP:llä, kaksi viimeistä Ibanezin EP5-akustisella. Oli aivan jäätävän hyvä boogie ja groove. Kyllä se vaan on niin, että se on JUURI TÄMÄ LIVESOITTAMINEN, mistä meikäläinen elää. Näitä lisää.

Assin Facebook-sivuilta löytyy pieni videonpätkä Omanlaisesta kannattaa tsekata! https://www.facebook.com/10126991147/videos/10153599798216148/


Sainpa pihalle soolokamaakin.

Säveltelin tuossa eräänä kauniina päivänä raivokkaan deathcore-biisin, kun alkoi tämä yhteiskunnallinen toiminta, etenkin päättäjien osalta, vituttamaan. Syntyi kappale Jälleenrakentajat.

JONKA PÄÄSIN MASTEROIMAAN TÄNÄÄN THOMANNILTA TILAAMALLANI SLATE FX-G MASTERING SUITELLA! Oli muuten aivan saatanan pätevä ostos, suosittelen.

Biisi kuulostaa tältä:

Löytynee se Soundcloudistakin: https://soundcloud.com/lauri-honkola/jalleenrakentajat

Niin, T-kaupan paketissa tuli myös Behringerin FCB1010-midikontrolleri, jota oli tarkoitus kohta lähteä testaamaan Late Night Harvestersien treeneihin.

Aijaijaijaijaijaijaiajiajaaai

Kulliman, sain äänitettyä tänään loppuun kitarat KAHTEEN Winter Inside Me:n biisiin. Tänään on ollut kohtuu tuottelias päivä, ja meno jatkuu tosiaan vielä LNH:n bändireeneissä.

Nyt mä lähden ostamaan kaljaa.

Peace'n luv bud,
- Late



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti