sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Jöötiä porista, feikkipyöräilyä kaunistellen sekä Latenuotiolla

Sus' siunatkohon!

Muutamassa päivässä ollaan treenattu göteborg-metallia, harrastettu pre-produktiota ja tempoiltu Gänärillä (=Cannondalella) niin maan pärkeleesti. Jonkin verran olen saanut myös Palacasteria aikaan (esim. petsien, öljyjen ym. tykötarpeiden speksaus, pleksin muokkaus jne), mutta siitä sitten ihan omassa päivityksessään.

Tosiaan meillä oli noi vielä nimettömän göteborg-metalliprojektin treenit, ja taas saatiin paljon aikaiseksi. Sen verran että saatiin tehtyä jopa cover:


Tosiaan, kannattaa tsekata Henrin (eli Mord0sin) ja Akselin (l337dr) kanavat:
Henri: http://www.youtube.com/user/kodoku42
Akseli: http://www.youtube.com/user/l337dr

Poikam vauhdissa. Menossa mukana myös Mikko Juhani.

Pyöräiltyä on tullut myös rankemmalla kädellä, jopa niin rankasti että etukumikin RÄJÄHTI.

"Räjähdyksen" seurauksena sisäkumi repesi 15cm matkalta. Raffia. Kohtuu kuumottavaa ajaa n. 40 km/h vauhtia alamäessä, kun eturengas räjähtää. Meinasi tulla köntsä housuun.

Niin motti äijä.

Kun sain Cannondalen viimeisteltyä taas ajokuntoon lähdin Mikko Juhanille Ihmisen Kauneudesta-projektin pre-production -iltamiin. Vähän olutta ja kitaraa. Sen verran hasardi päätin olla että menin noihin iltamiin PYÖRÄLLÄ, Gibsonin SG bassolaukussa. Mukana oli myös Electro-Harmonixin Memory Man ja BOSS Digital Reverb RV5 -pedaalit.

Illan työkalut, sopivat yhteen myös ysärikuosin kanssa!



Mikko esitteli meikäläiselle syvällisemmin AmpliTuben toimintaa, pätevä VST-plugari, sanoisin.

Mikko esitteli myös Mustankallion tunnellissa äänitetystä "melusta" tehtyä "sample-reverbiä". Pakko myöntää että oli yksi jäätävimmistä ja parhaimmista reverbeistä, mitä olen kuullut.

Tulimme myös siihen loppuhajatelmaan illan edetessä, että turha meidän on näillä "vauhdeilla" äänittää vain yhtä IK-biisiä; päädyimme siihen, että äänitämme myös kaikki vanhat IK-kappaleet uusiksi kunnon studioversioina (osa kun on raakoja jammailuäänitteitä) ja julkaisemme ne virallisena EP:nä.

Fiiliksiä Ihmisen Kauneudesta -preproductionillasta näkee meikäpojan vlogista:


Vlogista löytyy myös vähän tunnelmia Immilän myllykahvilalle tempoilusta sekä kuvailuista. On se vaan pirun nätti mesta.

Ugh. 


Luontopornoa.

On se eeppinen mesta. Me gusta. Mucho.

Ja by the way, Late Night Harvestersin "Syviin Vesiin"-biisin kansikuva on editoitu viime vuonna Immilän myllyllä otetusta kuvasta.

Mitäs vielä...

Niin, tuli aloitettua täysin uusi "sarja" tuolla vlogin ihmeellisessä bittiavaruudessa:


LATENUOTIOLLA.

Latenuotiolla-sarjassa oli tarkoituksena se, että esittäisin akustisesti itse sekä tulevaisuudessa ehkäpä välillä vieraidenkin kanssa projektiemme tuotantoa, ikään kuin "nuotiolaulu"-meiningillä. Vaikkei videoissa nuotiolla ollakaan.

Ensimmäisenä käsittelyyn päätyi Late Night Harvestersin "Maan Korpeen". Olihan uuden ohjelmasarjan aloittaminen hittibiisillä täysi selviö.

Itse "liveveto" äänitettiin yhdellä ainoalla Roden studiomikillä: eli mies sekä kitara äänitettiin samaan aikaan yhdellä mikillä. Alkuperäinen ajatus oli, että olisin käyttänyt Canonin videonauhoitteessa ollutta audioraitaa, mutta ylpeys ei antanut periksi. Tein hommat suosiolla vähän laadukkaammin. Jos tuota laadukkaaksi voi edes sanoa...


Jeppistäjuuta, näin tällä kertaa!

Seuraava blogi ja myöskin vlogi aika todennäköisesti tulee käsittelemään Palacasterin (nykyään jo tuttavallisemmin Latecasterin) edistymistä.

Ensi kertaan!
-Late




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti