maanantai 8. helmikuuta 2016

En jaksanut kirjoittaa - joten jaan kuvia!

Hej pä dig, taas (kuukauden tauon jälkeen)!

Mua kuumottaa.

Hyvällä tavalla.

Enää reilu viikko ja soitellaan Torvessa Late Night Harvesterien kanssa. Ollaan pidetty parit TODELLA tehokkaat treenit, ja näyttää (ja etenkin kuulostaa) helvetin hyvältä. Biisejä on nyt reilun puolen tunnin edestä, enemmän tai vähemmän raskasta rockia /punkrockia. Porukassa ollaan soviteltu, oon viimeistellyt tekstejä ym... Inspiraatiota on haettu mökkireissuilta, kaljan ja valkoviinin avustukselle yms. Nyt on niin sanottu "true taiteilijameno".

Ja niin, on ollut myös huhupuheita, että ihanan lahtelaisen naisartistin, Assi Ilonan, keikalla saattaa käydä vierailemassa joku kitaristieevertti nimeltä Late Honkola. We'll see. ;)

Nyt tosiaan kun tässä kuukauden päivät on vierähtänyt, niin aikalailla on tullut panostettua vain tuohon Late Night Harvesterien tulevaan keikkaan sekä Winter Inside Me:n treeneihin, siinä mitä siviilitöihen ohella on kerennyt. Ja tulipa aloitettua taas oikein rankalla kädellä tuo salilla käyminenkin. Heh juum. Alla oleva kuva on ollut kova motivaattori salilla. Tietäjät tietää.


Ajattelin että kirjoittelisin (huomioi konditionaali) myöhemmin syvällisempää päivitystä. Nyt ajattelin jakaa kuulumisiani kuvien avulla - KITARAPORNOKUVIEN! Kitararunkkarit, prepare yourselves!

"Tele" lähdössä Late Night Harvesterien reeneihin.

ESP lähdössä WIM:in reehein.

Intronauhojen säveltämistä "paremman puoliskon" mummolassa.

Vanha Schecter C7 Blackjack ATX sai päivitystä; kielien vaihto .011-.052 -settiin, + .080-kieli seitsemänneksi. Vire tällä hetkellä kivekset laskeuttava drop F.

Viimeisimmissä Late Night Harvesterien treeneissä mukana oli Tele sekä eilen "vuoden täyttänyt" Jaska, eli Jackson Pro Soloist SL2Q. 

Iki-ihana Ibanez JEM90 HAM pääsi pitkästä aikaa nauhalle, kun tuli ääniteltyä Harvestereiden uuden "Itseviharikos"-nimisen biisin demondemo-kitaroita. Ljundgrenin mikit on vaan timanttia. 


Poijjaat reeneissä...

Tulipa tykitettyä Netflixistäkin maailman paras komediasarja kokonaisuudessaan läpi: Trailer Park Boys! Jim Lahey on jumala.


Ja niin, onpa meillä Harvesterin toisen kitaristin kanssa ollut keskustelua vahvistinpoliittisista päivityksistä. Ja saatoin salamarakastua Gibsonin SG:hen. 

Mutta niistä myöhemmin.

- LateXi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti