perjantai 17. kesäkuuta 2016

Vai Ibana sentään

Hojo hojo.

Oli pakko tulla taa päivittelemään, heh.

Joo, tosiaan kutsuvieraskeikkasaunailtamamme toteutuvat, lauantaina 24.9.2016! Pyrkimyksenä on nyt järkätä sellaiset bileet että alta pois!

Teinpä parit hassunhauskat posteritkin.




Näistä lisää tulevaisuudessa! ;)

Joo, sain nyt myös uuden akustisen kitaran.

Päädyin sellaiseen ratkaisuun, että panostetaan kunnon akustiseen. Tässä on vähän meikäläisen osalta sellainen tilanne, että kunnon akustinen tulee tarpeeseen. Niin äänitysten, keikkojen ym. osalta.

Tilasin Levytukusta Ibanezin EP-5BP:n, Steve Vain "budjetti"-nimikkomallin.


Että tota. Se on jumalainen.

Dat hardware.

Siinä se lepää. Kitarapornoa parhaimmillaan.



Speksejä:

- Kokopuu kuusikansi
- Sivut ja pohja mahonkia (uhuhuhuhhuhu)
- Kaula mahonkia (semisti pelottaa)
- Ruusupuuotelauta
- Fishman Sonicor-mikrofoni
- Ibanez AEQ210TF -etuaste
- "Vai"-logo 12. nauhalla
- Värinä Black Pearl High Gloss (näyttää mustalta, mutta kyllä tuo on helmiäinen)

Kitaran soitettavuus:jumalauta, missään akustisessa ei ole tuntunut näin "sähkökitaralta", koppa on kapea, mutta soundi on SILTI tuhti, mutta heleä. Aivan käsittämätön. Enpä kuvitellut ikinä omistavani tällaista akustista. Nyt on työkalu kohdallaan, sen sanon. Olen enemmän kuin tyytyväinen. Ei tuon linjaston nimi turhaan ole "Euphoria".

Rykäisinpä eilen ennen Late Night Harvestersien reenejä pienen testipätkän:
https://soundcloud.com/lauri-honkola/the-fall-ibanez-ep5-test

Siitä kuuntelulle.

Kyllä, eilen meillä oli Late Night Harvestersien reenit, mitkä päättyivätkin AKUSTISIKSI JAMEIKSI! Jukka oli ottanut PRS SE Angelus-akustisensa mukaan, ja tuottaja-taustapirumme Mikko Juhani otti käsittelyynsä meikäläisen Gibsonin SG:n. Saatiin mielenkiintoista pätkää videolle, josta Youtubeen on päätynyt jo kaksi!


"Hyvästit" on alun perin Winter Inside Me:lle säveltämäni kappale "Last Goodbye", joka sitten WIM:issä unohtui, ja otin sen omaan sooloprojektiini. Kumminkin kappale oli tyyliltään sopivan "Harvestersmainen", joten kääsin lyriikat äidinkielellemme, hioin taiteellista sanomaa ja that's it. Kappaleen "rankempi" sovitus koki myös suoraviivaistamista jne. Eilen kokeilimme, miten biisi taittuu akustiseen muotoon, ja yllätyimme lopputuloksesta. Kappale löytyy yltä.

Vedimme akustisesti myös liudan muita Harvestersien biisejä. Alla on versiointi (ja 1,5 sävelaskelta korotettu) Maan Korpeen.


Oli meinaan kyllä 5/5 reenit. Kaivelen vielä mitä muuta nauhalta löytyy, Youtubeen päätyy aivan varmasti vielä jotain.

Eipä siinä sen ihmeempiä. Lyhyestä virsi kaunis.

- Late

Ps.

Mä tahdon olla ihan vitun iso mörkö. Pelkällä pyöräilyllä se ei tule, nyyh. Ja niin, lehden täytyy olla hyvä kun siellä todetaan oluen olevan hyvä palautusjuoma, mitä se onkin. vitun iso mörkö. Pelkällä pyöräilyllä se ei tule, nyyh. Ja niin, lehden täytyy olla hyvä kun siellä todetaan oluen olevan hyvä palautusjuoma. Thus I have spoken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti